Opbevaring

Hvis du vil benytte mulighederne for god opbevaring af alt, som du ejer, så vil vi anbefale dig, at du lærer af en virksomheds lager. De fleste af os kan ikke lide opbevaringsrum, fordi vi aldrig kan finde ud af, hvad vi har efterladt der.

Det sker, fordi du ikke noterer, hvor de placerer alle dine genstande. Det gør du ikke, fordi du tænker, at det skal du nok huske. To år efter har du helt glemt, hvor det lige var, at du lagde dine vinterhandsker. Havde du sendt dem til opmagasinering, eller havde du lagt dem et bestemt sted i dit hjem? Du ender med at skulle bruge mange timer på noget, som burde have taget 10 minutter, hvis du havde haft et system, som man altid ville have i en virksomhed.

Generelt kan du opnå fred i sindet, hvis du gør følgende:

 • Notér hvor alt er.
 • Når du tager noget, så skal det noteres i dit system.
 • Pak alt ned i kasser med labels.

Det er tre simple punkter, som vil gøre, at du får styr på dit liv. De fleste tænker, at det er overkill at notere alt, fordi så ender de bare med ikke at have styr på det. Men det er faktisk ret simpelt, hvis du har lyst til, at det skal være simpelt.

Lav et simpelt system til opbevaring

Det letteste er, at du benytter et digitalt system. Med et program som Evernote, kan du tage noter på tværs af enheder. Her kan alle i din familie også tage noter. På den måde lærer I alle sammen at holde styr på alting, selvom I faktisk ikke snakker om det.

Det gode ved et digitalt system er, at du kan søge efter alt det, som du leder efter. Dvs. hvis du har glemt, hvor dine vinterhandsker er henne, så søger du bare efter dem i Evernote. Boom, og på få sekunder har du fået svaret. Det er endda så smart lavet, at du kan gemme et billede. På den måde kan du tage et billede af den flyttekasse, som du har valgt at lægge den i.

På den måde skal du aldrig længere lede efter, hvor du har lagt noget henne. Du søger simpelthen efter det og så har du styr på det efter få sekunder. Det kan virke som overkill, når du skaber systemet, men på sigt kommer du til at elske dig selv for det.

Derfor benytter virksomheder systemer

Virksomheder har altid et lagersystem. I hvert fald hvis der er tale om succesfulde virksomheder. Det har de, fordi det er den eneste måde, at de kan holde styr på alt. De har brug for at vide, hvor meget de har tilbage af alting. Hvis de ikke ved det, skal de hele tiden lede efter alt og ofte finder de det ikke.

Hvis du en gang har prøvet at smide noget væk, så er det tid til, at du får et godt system til opbevaring. Du kan starte med at benytte det der, hvor du har dit opbevaringsrum.

 • Hjørring
 • Faaborg
 • Aarhus
 • Randers
 • Esbjerg
 • Aalborg
 • Kolding
 • Bjerringbro
 • Odense
 • Nørresundby

Skriv en kommentar