Start med god opbevaring i garage/skur i dit eget hjem

I Michael Jackson sangen Man in the Mirror, synger han, at man skal starte med at ændre sig selv, før man kan ændre andre. Derfor er der mange, som anbefaler, at du starter med at få styr på alt i dit eget hjem, inden du vil ud at ændre verden. Alle med hus kender nok til det med ikke at have styr på vores garage eller skur.

Vi har længe sagt til os selv, at vi vil få opbevaring i garage/skur, men vi ikke har ikke plads til det, fordi vu har rod over det hele. Det føles helt håbløst, men faktisk kan du få styr på det, hvis du gør disse punkter:

  • Tag alt ud af rummet.
  • Gør rent i hele rummet.
  • Overvej hvad du vil beholde.
  • Kan du pakke noget bedre ned?

Hvis du får styr på disse punkter, så har du helt sikkert også bedre plads og det giver dig mulighed for opmagasinering af alt det, som du slet ikke troede, du ville have plads til.

Hvorfor skal jeg fjerne alt?

Hvis du aldrig har gjort rent i din garage eller skur, så gemmer du helt sikkert på en masse, som du slet ikke behøver. Det kan være alt fra gammelt tøj til gamle CD’er. Det kan være værktøj, som du tænkte, at du en dag skulle bruge, men sidenhen har du købt noget nyt. Det er helt almindeligt, at vi alle sammen har et rum, som vi ikke lige har styr på.

Det er især almindeligt, hvis du har opbevaring i garage/skur, fordi du tænker, at der er styr på det hele, men du har glemt, hvad du gemte og hvorfor.

Ud med det hele og når du alligevel har gjort det, så kan du ligeså godt få gjort rent. På den måde finder du ud af, at du har en masse, som du ikke længere har brug for. Det kan du smide ud eller give væk til genbrug. Ofte kan du endda tjene nogle penge på det, så der er god grund til at få styr på opbevaring i garage/skur.

Pas på med at stille kasser og andet direkte på betonfliserne på gulvet, da fugt nedefra kan trænge op og ødelægge dine ting.

Pak alt bedre nu

Nu vil vi anbefale, at du pakker det hele bedre ned, fordi det giver dig langt mere plads. Hvis du har flere flyttekasser proppet, kan du placere dem ovenpå hinanden. Det er især en fordel, hvis du vælger nogen af hård plast, da de andre hurtigt går i stykker og så har du et kæmpe problem.

Det er heller ikke alle dine genstand, der kan holde til, at du bare stabler det ovenpå hinanden. Men det er klart, at det giver dig mere plads, hvis du gør det.

Du kan benytte rådene til alle rum og uanset, om du bor i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Randers, Faaborg, Esbjerg, Odense eller et helt andet sted.

Der er ingen undskyldning for ikke at få styr på sit rum, så du også kan få styr på dit liv. Du bliver glad for det.

Nyt gulv i garagen

Skal du lave nyt gulv i garagen og vil du gerne bruge fliser til gulvet, kan du søge inspiration her

Skriv en kommentar