Alle har fortjent et godt lagerhotel

De fleste husker nok reklamesloganet om, at alle har fortjent et fedt køkken. Det samme gør sig gældende, når det kommer til et lager. Alle har fortjent et godt og effektivt lager med høj sikkerhed og det kan du faktisk få ved at få et depotrum til erhverv hos et lagerhotel.

Nogle af fordelene ved at vælge et lagerrum er:

  • Fleksibel løsning, nemt at op- og nedgradere.
  • Du har sjældent binding.
  • Du undgår unødvendig rod.
  • Du kan spare omkostninger til leje af varelager og butikslokaler.

For de fleste er et lagerhotel er god løsning, da de dækker de behov, som de fleste virksomheder har.

Du får en billig og god løsning til opmagasinering

Virksomheder har en masse udgifter og de største udgiftsposter er løn og husleje. Mange virksomheder kunne spare mange af deres udgifter til husleje, hvis de valgte en løsning med et eksternt lager.

Det skyldes, at det ofte er dyrt både at have et kontor, varelager eller butik. Her har du også en lejekontrakt med en binding på helt op til et år og det gør din virksomhed ekstrem sårbar overfor kriser.

Hvis I vælger et lagerhotel til en god pris, vil der nærmest aldrig være nogen bindingsperiode og I kan derfor spare en masse penge.

I byer som Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Faaborg, Randers, Bjerringbro, Aars og Odense er huslejen til lokaler langt dyrere, end hvad du finder, hvis du i stedet køber et lagerrum.

Det betyder ikke, at I kan spare jeres huslejepost helt væk, men I bør overveje, hvor meget I kan skære den med. For I kan ofte have et meget lille kontor, hvis I kun fokusere på, at I skal have plads til alle jeres ansatte.

Driv din forretning fra et lagerhotel

For webshops kan man drive en hel forretning fra sit lagerhotel, fordi du kan sende og modtage produkter til dig nye lager. På den måde fungerer det på samme måde, som hvis du havde dit eget lager. Eneste forskel er, at det er langt billigere og du får en god og fleksibel løsning.

På den måde kan din webshop hurtigt justere sig til op- og nedture. Især i julemånederne kan I bestille mere lagerplads og så kan I altid nedgradere senere hen. På den måde har I hele tiden mulighed for at justere alt efter periode.

Det er en let måde at drive webshop på, som vi vil anbefale til alle. For her er ikke noget besvær og du kan komme i gang med det samme.

Hvis du fokuserer på din virksomheds succes, så er det svært at komme udenom et godt lagerhotel. For her får du alt det, som vil tage mange år at opbygge, hvis du selv skulle gøre det. For det tager tid at skabe et flot og praktisk lagerhotel, men det har du adgang til med det samme, hvis du vælger at få et eksternt lager.

Det i sig selv er grund nok til at gøre det, da du ender med at spare penge.

Skriv en kommentar